Songlap DVDRip 2011 Mediafire Full Download

on 05 Januari 2012

Full Movie download: Songlap DVDRip 2011 Mediafire Download AVI MKV RMVB

Assalamualaikum & salam sejahtera


Sinopsis Filem Songlap 2011:

Download full movie filem songlap 2011
Berlatarkan bandar metropolitan Kuala Lumpur, SONGLAP mengikuti kisah dua adik-beradik – AM (Shaheizy Sam) dan AD (Syafie Naswip) yang melibatkan diri dalam sindiket penjualan bayi yang diuruskan oleh seorang wanita bergelar MAMA.Kehidupan dua adik-beradik ini jauh berbeza AM mengambil kesempatan dengan menggunakan business MAMA sebagai jalan pintas mendapatkan wang untuk kegiatan judinya, sementara AD mengimpikan kehidupan yang lebih baik dengan menyertai pertandingan tarian B-Boy.

Download Full version Filem Songlap 2011

AD mula menyedari impiannya mungkin tidak tercapai setelah kehilangan kawan karibnya RAZAK kepada kancah dadah dan melihat dengan matanya sendiri nasib gadis-gadis muda yang dijual kepada sindiket pemerdagangan manusia.

Apabila adik RAZAK, HAWA (Sara Ali), yang sedang hamil terjebak dengan sindiket ini, AD tidak boleh menutup mata kepada situasi ini lagi dan terpaksa berlumba dengan masa untuk menyelamatkan HAWA tanpa menyedari bapa Hawa, PAK DIN juga sedang mencari anaknya yang telah hilang. Akan tetapi, niat baik AD untuk menolong HAWA telah menggoyahkan hubungannya dengan AM, dan pergelutan mereka akhirnya mencecah tebing maut.

Berdepan dengan godaan dan pengkhianatan, dan dihambat samseng ganas di jalanraya, siapakah yang akan menang dalam pertaruhan nyawa antara dua saudara ini?
Trailer Filem Songlap 2011:

Ranking: 5

{ 1 Comments... read them below or add one }

Imlehz mengatakan...

link mediafire dah dead..


23 Januari 2012 20.57

Posting Komentar

 
© JOMKONGSISTORY.COM All Rights Reserved