Jom skodeng blogger lain!!

on 26 April 2011

Assalamualaikun & salam sejahtera.


YiiihaaaaH!!!... Korang tau tak hari ni 1st paper exam saya untuk semester ni. Baru habis petang tadi. huhu. Alhamdulillah rasa tak teruk sangat macam yang disangka. Ok lah.. hihi. Esok takde exam, lusa baru sambung untuk subjek lain pula. Malam ni layan blog kejap. Kesian pula belog ni kalau tak diupdate tuk hari ni.

Tapiiii... saya tak tau nak buat entri pasal apa malam ni. Idea masih tak nak keluar. Malu kot. Nasib baiklah ada seorang budak comel yang baik hati tu tolong tag saya dalam entri dia. Nak tau siapa? Klik la kat perkataan 'budak comel' tu. Boleh berkenalan dengan dia nanti.

Sebenarnya entri yang saya maksudkan tu adalah segmen dari sorang blogger lain. Tajuk segmen tu 'Jom skodeng blogger lain!!'. huhu. Tak baik skodeng-skodeng ni kan. Dosa tau..

Ehh!!... Bukan skodeng yang tu lah. Sekodeng blog member2 lain la bai. Kuningnya otak... hihi..

Ok la. syaratnya senang je. Cuma perlu letak header macam yang kat atas tu dalam entri korang dan tag 5 blog yang sering korang kunjungi. Ajak la diorang tu untuk join sama segmen ni. Baru Meriah kan walaupun takde hadiah.

So... 5 Blogger yang saya pilih ialah:


Kalau sudi join la segmen ni ya... Support Malaysian Blogger..^^

Wassalam~
Ranking: 5

{ 13 Comments... read them below or add one }

azrinrahim mengatakan...

incya-Allah ayie join..esok ad paper..nie cuma smpt g blog mber jer.. hehe


25 April 2011 23.43
~C-K-K~ mengatakan...

@azrinrahimOk2... xpe.. sy pun ada exam jugak tp lusa la...^^


26 April 2011 03.56
anna itoshi mengatakan...

blogwalking here... http://annaitoshi.blogspot.com/


26 April 2011 07.55
fyna mengatakan...

besh segmen mcm nih..support belogger laen...
gud2...


26 April 2011 08.19
[k]o{q}i[n] mengatakan...

dri segmen skodeng...
gegar blog ni...!!!


26 April 2011 10.25
~C-K-K~ mengatakan...

@anna itoshi

thanks... wait 4 my visit..^^


26 April 2011 11.02
~C-K-K~ mengatakan...

@fyna

a'ah... memang best... we are united..^^


26 April 2011 11.03
~C-K-K~ mengatakan...

@[k]o{q}i[n]

gegar!!.. nnti sy dtg blog awk plak..^^


26 April 2011 11.04
$H mengatakan...

hi..datang cni..sy ade n3 bru

http://hariharionline.blogspot.com/2011/04/variety-show.html


27 April 2011 01.37
~C-K-K~ mengatakan...

@$H

tq sudi dtg singgah,,, nnti sy g baca n3 bru tu ekk...^^


27 April 2011 03.33
Shaherah mengatakan...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan.. Shera singgah blog ni..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/


28 April 2011 12.31
~C-K-K~ mengatakan...

@Shaherah

trima kasih sudi datng... sy dah dtg blog awk...^^


28 April 2011 13.01

Posting Komentar

 
© JOMKONGSISTORY.COM All Rights Reserved